onsdag




Oj, hur längesen var det inte jag uppdaterade här.!
Skäms varje gång jag loggar in och inser att det var en månad sen jag skrev sist. Men och andra sidan så måste ju det innebära att jag faktiskt har annat , viktigare saker att syssla med.....eller ja, vem försöker jag övertyga?


Tiden går och vi går med som man brukar säga. Se där ja, där vi jag med en kliché med. Nej men allvarligt, tiden rinner vekligen iväg för mig. Snart har en hel termin i skolan gått, helt sanslöst. Har börjat min 5 veckors långa praktik nu med. Är ute i hemtjänsten och trivs kanon. Trodde inte man kunde få uppleva så många olika sorters personligheter. Haha.!


Mår inte alls prima idag, magen värker, snoret rinner och spyan står mig upp i halsen. Förstår inte va det är med mig, jag som har världens bästa immunförsvar och aldrig blir sjuk. Skulle inte förvåna mig om jag får svininfluensan, med tanke på hur jag gått runt och övertalat och propagerat för att inte vaccinera sig. Är emot medicin, stoppar inte ens i mig alvedon. Men detta är väl mitt straff. Så får be en tyst bön och hoppas jag blir frisk. Du store gode gud av medicinsk börd, låt mig bliva frisk till helgen! Resten av veckan struntar jag egentligen fullkomligt i.Men just i helgen väntas firmafest. Har hört bakvägen att det ska serveras kaffe OCH KAKA till efterätt,och inte fan kan jag vara sjuk då!

Nej, får väl köra fingrarna i halsen så jag piggnar till lite, för nu ska jag gå och gymma med Mikaela.
Ciao bella!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1235

Ïdag är såndär dag man vill spränga sig själv i luften. Allt har gått käpprakt åt helvete.
Jag har lessnat på att lägga ner energi på folk som ändå inte uppskattar det på det sättet jag vill.
Idag är verkligen en sån dag jag önskar att det var färdigpluggat så jag får lämna den här skithålan.
Idag är verkligen en sån dag jag önskar att underbara vänner inte bor tio mil ifrån mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()