Växjö das stadt

God kväll!
Här sitter jag med en mage som lika gärna kunde varit havande i 9onde månaden. Har precis ätit våfflor och haft mormor och morfar på besök. Till mitt försvar kan jag faktiskt säga att det var "nyttiga" våfflor enligt VV-recept så sådär jättefarliga var de trots allt inte. Okej? OKEJ!?

Idag var jag och min kära moder inne i stan och shoppade lite. Fasen vad trist växjös shopping utbud är. Orkade inte ens engagera mig i att hitta något av värde. Det fick endast bli två par skor, helt neutrala som jag kan springa runt i när denna eländiga snö gett mig sig helt. Ska tvinga med Sabina till Karlskrona nästa vecka och gå i tidernas BÄSTA affär, cubus. Finns ingen affär jag älskar såsom denna underbara skapelse. Åh! Vill åka dit genast. *slänger sig på golvet och lipar som ett barn*
Nej nu ska jag ringa min bästaste bästa vän Sabbelina och övertala henne att följa med mig på lördag!

Puss och kram.
Slänger upp en bild på mina köp senare.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

älskar älskar inte etc.

Nemen Tja! Tycker att ett inlägg i halvåret är rätt bra uppdatering? Eller?
Min bror har äntligen fixat min fina underbara söta Pc så nu är jag back on track igen. Den har inte fungerat på 3 timmar! Fick panik ett tag när jag insåg att jag kanske inte skulle hinna att skörda mina grönsaker på farmwille *djup svälj*

Jag blir dock irriterad på människor. Jag hatar folk som inte kan stå för sin åsikt, som vänder kappan efter vinden och sen klappar sig själv på axlen och tror att man själv är den ärligaste personen innanför de svenska gränserna.
Enligt mitt tycke så tycker man antingen om en person-eller inte. Det finns inga neutrala personer. Men enligt vissa så är det tydligen okej att först snacka rikligt med skit, rikta andra personer mot person X, och sedan helt plöstligt stå där och slicka röv? Vafan är ärligheten och moralen i det?
Jag menar inte att jag är felfri..låååååååååångt där ifrån. DOCK! skulle jag aldrig få för mig att umgås med personer jag säger mig tycka väldigt illa om, för att kunna slå mig själv på bröstet och tycka att jag är en sådan förbannat bra människa. Vafan är logiken? Gillar jag inte dig, inte fan umgås jag med dig, bjuder med dig ut, föreslår att vi ska ses etc. Detta har egentligen ingenting med mig att göra, utan rör helt andra personer, men fortfarande något som stör mig konstant.Dock undrar jag vad dessa personer säger bakom min rygg om MIG(?). Jag har alltid fått lära mig att stå för mina åsikter eller att hålla käften helt. Dock slutar det alltid med att folk är glada vid att snacka skit, de är beredda på en lösning men när lösningen väl kommer slutar det alltid med att det är jag SJÄLV som står där ENSAM och får föra talan, medans resterande person/personer påstår att detta är inte alls vår åsikt, det är den där bitterfittan fröken Rönn som lurat i oss massa skit. GAHH! Nej, nu ska bitterfittan göra vettigare saker, får väl försöka att vara lite mer aktiv. HEJDÅ, och ps. jag gillar faktiskt inte dig..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

,,,

Ännu en vecka har passerat. Fattar inte vart tiden tar vägen, ännu mindre vad jag egentligen gör med den.

Idag har jag i alla fall utmanat mig själv att gå till läkarn, detta är bland det jobbigaste jag vet eftersom jag alltid intalar mig att jag är med all säkerhet döende. Vilket i sin tur är väldgt komiskt eftersom jag har ett ypperligt immunförsvar som står emot diverse bakterier och virus, nån gång ibland slinker det ner nån förkyldning men aldrig värre än så.
I alla fall, har haft jättemycket hjärtklappningar de senaste månaderna,tryck över bröstet,smärta när jag ansträngt mig riktigt hårt under träningarna och ibland har andningen varit påfrestande. Men i vilket fall som helst så fick jag ta ett ekg och lite andra undersökningar så nu är jag betydligt mindre ångerfylld. Det visade sig bara vara nåt lustigt Tzeitze nånting syndrom som innebär en inflamamtion eller svullnad i bröstkorgens revbensbrosk, och kommer så småningom försvinna av sig själv. Så förhoppningsvis har jag i alla fall ett par år till att leva.
Mer händelserikt än så har dock inte denna dagen varit, så nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen till en bra film.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FREDAG

Trodde aldrig den här veckan skulle ta slut, den har varit allmänt tråkig och tjurig.
Nu är den dock i sitt slutskede ( helg räknas inte till veckan, helg räknas som en möjlighet till att få tillbaka sitt liv). Idag är jag bokstavligen helt slut. Stressade runt som en jävla galning halva dagen för att kunna fixa småsaker tills imorgon, glömde hälften ändå..
Tog med Tyke ut på promenad med Mikaela och barnen i närmare två timmar. Vädret var så underbart. Suktade i mig solstrålarna som om det vore de sista för i år och helt plötsligt kändes livet underbart igen.
Ikväll blev det träning, dock mår jag inte speciellt bra så något intensivt fick det minsann inte bli. Men bättre än inget.
Märker nu hur totalt ointressant det här inlägget blir, men orkar inte engagera mig, ska nog gå och lägga mig så jag är speedad imorgon. God natt.




Bilderna är dock snodda av Mikaela.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jahaja!

Haha vad full i skratt jag blir. Jag som aldrig får kommentarer, ( förutom mikaela) hade helt plötsligt fått 3 nya på samma inlägg, från helt okända människor?!. Lustigt:S Men välkommna, trots att mina vackra ords sötma förmodligen inte kommer tilltalar er speciellt mycket. Skriver trots allt rätt interna grejer.

Nu har jag i alla fall varit och tränat. Underbart skönt. Var nästan en vecka sen, sen sist. Har kommit så mycket saker emellan och allt för lite tid. Heregud vilken poppis människa jag är! ehhhh!?
Nej nu ska jag snabbt in i duschen, ladda kaffekannan och NJUTA av säsongstarten av desperate housewives. SOM JAG LÄNGTAT! har gått i en dimma hela vintern. och plötsligt ser jag en framtid, jag ser ljuset. underbart med moderniteter som telivision!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I skolan

Min hjärna har kollapsat, orkar inte ens tänka. Få förmodligen ringa färdtjänst för att ens orka ta mej hem de 200 meterna från skolan. Idag blir det sannerligen inte mer plugg, snarare en powernap i tusen timmar. God natt, nu ska jag gå hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()