Bebis

Tjipp ohoj mina soldater.
Hur är läget?
Själv är det sittandes, lätt bakåtlutad i en vinkel av cirka 90 grader. Hehehe. ( ni som inte fattar detta roliga skämt får inte läsa min blogg längre)

Idag vill jag i första hand säga grattis till min käre fader som faktiskt fyller 50 bast. Ett ben i graven med andra ord, och det andra på kanten. Nej fy så hemskt. Så med andra ord har helgen firats i jubilerarens namn. Idag blev det i alla fall finmiddag på akropolis, hela familjen. Till och med min bror hade kommit ut från sin grotta, även kallat pojkrum. Kors i taket, grisar kan visst flyga trots allt. Mätt och belåtna tog vi en rundtur kring växjöstad ut mot hovshaga för att kolla in alla nybyggda moderna hus, och låtsats att vi inte alls skulle vilja bo där och framför allt att vi har alla pengar i världen för att faktiskt göra det, om vi nu hade velat. Ha ha! ehh. Jag hoppas han är nöjd i alla fall. Daniel och jag lyckades skrapa ihop våra sista slantar och köpa ett usb-minne som han önskat sig, samt en jäkla fin whiskey. Jag menar, vem blir inte glad av whiskey? Speciellt om man blandar med pucko ( heheh internt skämt hehehöj)


Bebisdag har det också blivit, hälsade på tvillingarna och gosade och gosade, samt gosade lite mer. Är så kul att de blivit så pass stora att det äntligen b.rja förstå sagor och annat mysigt, samt att de äntligen förstår vem jag är- deras favoritkusin!. Efter det blev det att besöka Petra i Konga och sniffa på 3-dagars gammal bebis. åhhhhhhhhh.åhhhh. Försöker numera övertala mina föräldrar att skaffa en lillasyster till mig. Jag menar  Gert Fylking var väl ändå 60 bast när han blev far. Åldern är bara en siffra. Jag vill ha en bebis! Som inte är min egen dvs.


Imorgon blir det tillbaks till skolan. Har nog inte vart där på tre veckor känns det som. Är inget kul när inte Mikaela är där, då finns det ingen att prata med utan man måste verkligen PLUGGA! och vem vill det egentligen?
Nu ska jag däremot krypa ner i sängen efter en lååångpromenad på 1,3 timmar med Josse. Helt underbart väder.
Natti!

Förresten, Taif gick upp i allsvenskan ( heter det så?)
Vad är allsvenskan? Kan man äta det? Inge aning, men jag låtsats vara glad för att inte verka helt du i huvudet.


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

love is not a victory march

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me, do you?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()