rargh!

Vad arg jag blir!
Insåg precis att hela min design är borta. BAH! vet nån hur många timmar jag la ner på den?  fler timmar än vad det tog för din mamma att trycka ut dej! gillar inte såntdär.
Nu blev jag så upprörd så jag inte ens är trött längre. Har legat här och halvslumrat i sängen  halva kvällen.
Ikväll vald jag faktiskt mjukbyxorna framför att dricka öl med vänner. Känns riktigt bra, speciellt när jag tänker på att jag för en gång skull kommer vara riktigt pigg imorgon. Kanske till och med orkar plocka iordning i infernot här imorgon......eller, nja, vem försöker jag inbilla massa saker. Har hört att mögelsporer och tvestjärtar är bra för hälsan, så vem behöver dammsuga?

Fast idag har jag varit riktigt ambitiös, gjorde klart första sidan på studieenhet 18, har bara 2,5 halv studieenheter kvar med andra ord och hela 2 veckor kvar. Tänk att jag avverkat en 200-poängs kurs på mindre än 6 veckor. Det är inte konstigt att jag går konstant i en dimma, och känner mig totalt seg. Så mycket information jag fått in i skallen den senaste månaden har jag inte fått in sammanlagt under hela min skolgång. Fast sen lönar det sig, har hittills fått 4 MVG och ett Vg. Stolt och lite skrytsam är jag allt.


Nej, det blir nog trots allt sängen nu, så jag orkar vakna imorgon när Elin kommer. Ser fram emot en myskväll, med film och massa prat med världens bääääääästa vääääääään, efter alla andra mina bästa vänner dvs;D

God natt gott folk:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en dag nalkas

God morgon!

Är lite besviken på mig själv idag, hade ställt klockan på halv åtta för att stiga upp och plugga.
När vaknar jag? jo halv tio, och jag har fortfarande inte satt igång att läsa. Hade det inte varit för den enkla saken att jag inte orkar ställa mig i duschen, så hade jag gått bort och pluggat i skolan istället. Men vem orkar vara fräsch på en fredag?

Sitter i shoppingens helvete. Tradera. Jag lägger alltid massa bud på saker jag inte vill ha, bara för att känna spänningen om man blir överbjuden eller ej. Det är verkligen tragiskt. Sista dumma köpet var en riiiiktigt fult leopardskärp med guldtråd. Sug på det ni!. Sitter och surfar runt lite, och önskar inget hellre i nuläget än att jag hade små fötter och snygga ben.Då skulle jag utan tvekan klicka hem dessa godingarna:


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

What clowns are we?

Nej, förresten. Innan jag somnar ska ni få se mina senaste shoots, som jag och Linda tog för ett tag sen.
Ni som säkert redan sett dom ett par gånger kan sluta sucka och himla med ögonen och lämna en kommentar istället. Doh!








Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Åter i bruk

Hej sockerpullor!

Guess who's back, back again, Shady's back, tell a friend!
Äntligen fick jag valfritt finger ur bakdelen och tog tag i min gamla blogg, som totalt hade kollapsat av någon konstig anledning. Men samma gamla design och samma gamla bitterfitta till skribent. Jag vet att ni har saknat mig, och det är inga spekulationer helt tagna ur intet, utan konkret fakta.
Men tyvärr, det är dags att slå igen mina små blå och krypa ner. Måste dock skörda mina grödor på farmville först.
Ja, jag vet, jag är en stor tönt.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()