tråkiga tisdag

Förstår inte riktigt på mig själv i nuläget. Går med en stor klump obehag och ledsamhet i magen. Har konstiga känslor som jag inte vet hur jag ska tolka. Är arg, frustrerad, ledsen och kluven och tusen andra saker på en och samma gång, och jag vet inte ens varför. Fast egentligen vet jag nog det, men förnekelse är bättre än att försöka förstå sig på en kluven sanning. Jag kan aldrig ta något på allvar, oavsett vad det är. För tänk, tänk om man misslyckas, och tänk om man blir besviken. Det är nog den värsta känsla jag vet, att bli besviken på sig själv för att man haft förväntningar. Det är betydligt lättare att skratta bort och ta livet med en klackspark, då kan man i alla fall intala sig själv att, äh vafan, jag bryr mig ändå inte så mycket, jag ville ändå ha det på det här viset.
Men någon gång ska jag våga chansa på ovisshet, på en helt oklar framtid.
Någon dag, men inte just nu. Nu känner jag mig alldeles för säker i min trygga lilla bubbla.

God natt gott folk.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blåsiga måndag

Sicket väder, det är en såndär dag man vaknar upp, tittar ut genom fönstret och vill bara dra täcket över huvudet. Det spöregnar och blåser, är kallt och mörkt. Fast och andra sidan kan jag ju trots allt sitta inne med gott samvete hela dagen.
Försöker plugga lite, men det går väl sisådär. Alltid dyker det upp nånting annat som är viktigare, eller framför allt roligare. Tvättar hellre än skriver nån jäkla uppsats. Borstar hellre tänderna i en timme än letar fakta. Går hellre ut i ösregn än mejlar massa frågor till främmande folk. Känner mig inte alls sporrad till nånting, vilket är lustigt med tanke på hur jag mycket jag brukar tycka om att skriva just uppsatser och längre textdokument.

Ska i alla fall vänta in min mor och dra till gymmet. Säkert två veckor sen jag var där, med tanke på min envisa förkyldning. Får se hur det går med mitt knä nu bara, är inte speciellt svullen längre i alla fall, så antar att jag bara fått en rejäl smäll.

Ha en blåsig dag gott folk.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

söta Söndag

Tjatjotjim!
Är helt slutkörd, har varit två sekunder ifrån att somna i cirka 5 timmar nu.
Kom i säng alldeles för sent igår eftersom jag var sällskap med Erika som fyllekörde Bobba och Danne till brunnen. Tror vi hamnade i säng någon gång runt 4-tiden, sen upp igen vid 8 eftersom det var bestämt att spendera söndagen på Ikea. Trots att köksbordet jag ville ha var slut, lyckades jag ändå bränna 700 spänn på kastruller, stekpanna, skärbräda, nya bestick, påslakan osv. Dessutom hade jag ju trots allt rätt trevligt sällskap. En helt ny värld öppnar sig när man går runt där inne, och helt plötsligt vill man köpa allting! Jag har hittat massa fina saker som bara står och väntar på att jag ska köpa dem. åååååh! Längtar tills jag flyttar, dock är det inget som lär ske detta halvåret, eller innan jag är färdigstuderad, men ändå!

Nej dags för sängen, ska upp tidigt imorgon och plugga undan det sista jag har kvar.
Sen är det faktiskt bara två prov kvar och jag är färdig med kursen. Det har gått sjukt snabbt!

Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sanslösa fredag.

Thuddelilo!
Allt väl? Själv har jag äntligen börjat repa mig efter gårdagens bravader.
En lugn och stillsam hemmakväll med Erika slutade med en vild utenatt. Allt tack vare Bobbas skrikande öltarm.
Så väldigt impulsivt och med en makeup gjord på två minuter drog vi till ladan. En väldigt trevlig kväll faktiskt, även om folkmängden inte var så stor. Men med Erika med sig har man dock aldrig tråkigt.
Dock känns det verkligen i kroppen att man börjar bli gammal, lägger jag mig efter klockan tolv,med eller utan en gnutta vin i kroppen, är jag ändå en zombie dagen efter. Helt sanslöst! Därför jag inte kan jobba natt längre, för när jag väl vaknar sen på dagen, är det i en dimma som kan liknas vid ett riktigt bakfyllerus. Tror verkligen att min hjärna är ställd på att kopplas bort prick 22:00.


Nu ska jag däremot  fräscha upp mig lite och försvinna bort till Erika. Det är tur att jag har en privat chaufför som skjutsar och hämtar upp mig, speciellt med tanke på att mitt knä idag är helt svullet och gör skitont. Dessutom "knakar" det i det när man rör vid knäskålen. Skitmysko! Så som sagt, tur att jag har fr. Miding, hon är trots allt bäst i alla sammanhang :*

Hoppas er lördagskväll blir trevligt:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Shubbedooo! Long time no seen som alltid.
Men hur kul är det egentligen att lämna ut hela sitt liv öppet såhär? De personer jag vill ska veta intima saker om mig vet det redan, så nu ska jag härmed hädanefter vara väldigt formell och tråkig.



Har i alla fall sakta men säkert börjat repa mej efter att legat pall i en vecka av i mina ögon, tidernas värsta förkyldning. Brukar aldrig bli sjuk, men denna gången slog det verkligen hårt, har fortfarande en jävla slemhosta kvar.
Har dock varit en fullspäckad dag idag känns det som, pluggat halva eftermiddagen, blir dock inte ett dugg klokare på det, druckit kaffe med Miding och Bobba i tre timmar, och kom nyss hem från  1, 5 timmes promenad med Josse.
Känns verkligen att träning blivit åtsidosatt den senaste veckan. Vill inget hellre än att få tillbaka lite flås igen. Men hur lätt är det när man har en vän som bakar det mest himmelska kakorna i denna värld:(!!! Inget är rättvist.

Näh, nu ska jag ta en varm dusch och invänta min lilla pärla som lovade att komma förbi och ta ett nattbloss.
Goooooooodnatt!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()