Helg

Helgen kan bara sammanfattas som väldigt trevlig och mysig.

Fredagen spenderades hemma hos Jenny. Vi lagade wok och lekte mästerkockar. Dock blev resultatet över förväntan. Tänk vad lite tacokrydda kan göra för smaklökarna. Vi umgicks mest och var arga och bittra på samhället, med andra ord det vi gör bäst. Såg även i särklass den sjukaste film jag skådat- Bruno. Jag ömsom skrattade så jag grät för att i nästa sekund bli så generad att jag var tvungen att hålla för ögonen. SÅ fruktansvärt bisarr!


Lördagen innebar jobb, lyckligtvis var det den perfekta tiden 7:30-16:00, perfekt en lördag. Begav mig senare till Mikaela och såg på melodifestivalen och fläskade i mig barnens lördagsgodis. (förlåt Nellie och Amanda) . Det var nog enda och sista delfinalen jag ser detta året. Ett totalt skämt. Hur fan kunde inte Sibel eller Lovestoned gå vidare?
VEM FAN TYCKER OM PERNILLA WAHLGREN?! JAG HATAR HENNE, HOPPAS HON BLIR ÖVERKÖRD AV EN LÅNGTRADARE SÅ DET DÄR JÄVLA BISARRA LEENDET HON ALLTID BÄR PÅ FÖRSVINNER FÖR GOTT! GAH! Hur fan tänker svenska folket egentligen? Nej för fan, skickar vi inte en androgyn operasångerska, så tar vi en bög vid namn Jöback. tvi tvi. Hrm. Förutom det där missödet ( fan ta er som röstade) SÅ hade vi en väldigt trevlig kväll. Therese gjorde oss även sällskap lite senare och vi glodde på en toppenfilm, och den var svensk dessutom : Prinsessan. 4/5 toast. Huvudrollen gjorde super! Eloger för modet den bruden hade. För att inte tala om hur snygg Anastasios Soulis är! *dregel deluxe*


Idag åkte lilla familjen Rönn in till storstan. Jag och mamma gick och småshoppade. Blev bara lite smågrejer som jag ska ha nästa helg, nytt smink, nagellack och ansiktsvatten. Hälsade även på tvillingarna. Usch vad skrämmande det är att de fyller 3 år iår, det var ju för fasen bara förra veckan som de låg på min mage, nån vecka gamla och sov. Åhhh! Önskar att alla mina vänner kan skaffa bebisar som jag kan ta hand om. Bebisar och mat är det bästa som finns. (samt att bajsa när man är riktigt bajsig, underskattat)

Nu ska jag skölja ur håret, sen blir det sängen.
Imorgon väntas plugg. Har saknat vår lilla sammanhållning och grupp i skolan, den bästa av de bästa;D




MHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

förlorare

Nu ska jag strax iväg på möte. Får se hur det går, får hålla tummarna för mig.
Under tiden kan ni få en fruktansvärt fin låt:)


Du kom när jag var på botten, jag stod till halsen i dyn.
Jag hade etta med kokvrå i en främmande storstad, du var kvar i byn.
Du lyfte upp mina armar, du lärde mig att gå
. Vi gjorde sommaren tillsammans och jag önskar att tiden hade stannat då.
Men så kom hösten med vardagen, ännu höll vi ihop.
Vi tog varandra för givet och det nyfödda livet slog då liksom rot.
Kanske var det just därför och kanske var det just då som vi såg början till slutet och såg till att det alltid skulle vara så att vi är förlorare. Vi är förlorade barn. Det blev ett år med förtvivlan och det blev ett år med gråt. Vi hade smultron ibland med det var korta små strån som ganska snart gick åt. Så efter ännu en sommar och efter ännu ett bråk log vi åt varandra och sa: Vi gifter oss en vacker dag när åren fått gå. Men vi är förlorare. Vi är förlorade barn. Vi är samma barn. Nu kan vi snart inte minnas vad vi lovat och sagt. Nu har jag skaffat IKEA-möblemang och ett förstahandskontrakt. Du har just lämnat hemmet för din första lägenhet. Du skall bli vuxen och verkar vilja bli det men tänk på att jag vet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söööndag

Hej mina små sparvar!
Hur har er helg varit? Min har bokstavligen spenderats framför datorn och pluggandet. Men det känns rätt skönt att man är igång med omvårdnadskursen nu. Den är rätt maffig faktiskt, en halv bibel med studieuppgifter under bara 5 veckor. Sjukt egentligen.

Usch, ligger här som en uppblåst padda med magen i vädret. Min buk har svullnat det det dubbla och jag kan ställa kaffekoppen på kanten och den står kvar. PMS-symtom är väl ändå bara för härliga! Men nu vet jag i alla fall hur det säkerligen känns att vara gravid. Igen höjdare.

Trots snökaoset var jag och Jenny och tränade i nästan två timmar. Gud vad skönt med tanke på hur mycket socker jag stoppar i mig den här tiden i månaden. 40 min kondition+ helkroppsstyrka+pilatesövningar. Är fortfarande helt slut i benen:)

Nej, nu ska den gugande pingvinen ( jo, jag ser ut som en sådan idag) ta en nypa frisk luft, sen skriker studierna på mig igen. Dock slutar det alltid med att jag pluggar en kvart och sedan spelar patiens i två timmar. Flexibilitet.!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Lördag kväll och stämmningen är på topp, verkligen. Min kväll spenderas framför datorn, pluggandes i febril fart. Är äntligen färdig med psykologikursen, eller ja, äntligen och äntligen, kunde gärna fortsatt ett tag till, psykologi är kul. Synd att det inte finns en kurs i människors kroppsspråk. Det hade vart fruktansvärt givande. Min stora dröm är att bli som han i The Menthalist... Snygg alltså.


Nej det är bäst att fortsätta plugga medans jag har flyt. Tänkte köra racet i helgen så jag kan ta det lite lungt på sportlovet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

geh..

Frågan är om jag har rätten att vara irriterad och sur? Jag vet att jag är en väldigt lättstött människa, men den här gången känns min irritation rätt begofad. En relation av alla dess slag ska väl trots allt handla om att ge och få tillbaka? Jag tycker det är förbannat trist rent ut sagt, att folk är jävligt glada att höra av sig när det behövs hjälp av något slag, men sen är det inte så noga. Att det alltid är jag som måste föreslå saker, äh fan ska vi ta en kaffe?, att det alltid är jag som måste lyssna på alla andras kaotiska liv, utan att någon nån gång kan fråga hur det är med mig..Jag är trött på att alltid behöva slicka andra i röven, och hur mycket man än ställer upp, både med det ena och det andra, så får man ändå ingen uppskattning, men däremot får man gärna höra hur otroligt snälla andra människor är, och vad skulle jag gjort utan henne/hans hjälp? Att ojsan, vi glömde visst att fråga om du ville följa med? Men hade det däremot vart tvärtom, hade det blivit ett jäkla rabalder, och jag hade fått ligga där ännu en gång och slickat fötter.

Ibland har jag bara slut att be vissa individer att dra dit pepparn växer, sen övertalar jag mig själv att det hela förmodligen bara beror på att jag själv överreagerar.
Gah, jag blir så jäkla sårad ibland. Jag begär inga stora saker, bara att vissa människor ska förstå att man kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar. Nej dåliga relationer har jag haft för många under mina levnadsår, lika bra att stå själv än att få en kniv i ryggen.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

.



It´s little bit like sun, when your smile is focus on me..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

God morgon!
Ligger och drar mig lite i sängen, det kallar jag livskvalité.  Ska dock snart få valfritt finger ur röven och stiga upp. Tänkte träna nu på morgonen så är det gjort, måste plugga hela dagen sen nämligen. Fast idag blir det hemmastudier, orkar inte pallra mig till skolan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



”Memento te moralem esse.”
Kom ihåg att du är dödlig - anonym
(orden viskades av en slav i örat på den romerske triumfatorn; Terillianus)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hate is easy, love takes courage



Kom ihåg det gott folk.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla ♥ dag

Förresten, har ni haft en mysig alla ♥-dag? Det har jag haft i alla fall, både trevlig och generös på kalorier. Jag välkomnar ångesten! Många tycker dock det här är en överskattad dag skapad av handeln, för att vi dumma människor ska konsumera ännu mer. Måhända sant, men vem bryr sig om det när man får fina presenter!
Jag har i alla fall fått massa kärleksbrev på posten, visserligen hade jag skrivit dom själv, men vadå liksom, brev som brev. Fast skämt och sidor, ett jättegulligt armband har jag fått i alla fall.
Men när det kommer till kritan, är det ändå inte roligare att ge bort saker än att få?
Det tycker jag i alla fall.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hurray!

Äntligen, efter cirkus 4 timmar har jag lyckats få en bloggdesign på plats, dock måste jag erkänna att den inte är min egen, men den vållade nog med bekymmer ändå. Hoppas ni får lite trevligare läsning framöver.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drink sangeria in the park

Sitter och dricker en kopp kaffe och lyssnar på Lou Reed, mannen av melankoli.
Förstår inte riktigt vad det är med mig och gamla sorgsna män. Önskar att jag med var en discodiva, men istället får jag fortsätta sörpla på mitt svarta kaffe och vara sentimental. Ibland tror jag att jag är en väldigt gammal människa i en väldigt ung kropp. Haha..



Hey sugah! Take a walk on the wildside

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hehe

Haha, förresten, igår hände det en sådan bisarr situation så jag garvar bara jag tänker på det. Det konstiga är att det alltid är jag som drabbas av helt osannolika saker, HELA tiden!

I alla fall hade jag lite bråttom, och såg att mina mys-stövlar hade lossnat lite från sulan, sagt och gjort, det fanns inget mer att göra än att snabbt stryka på ett vad jag nu inser i efterhand alldeles för tjockt lager Karlssons klister.
Allt är frid och fröjd tills jag kommer till gymmet och ska ta av mig skorna. Klistret har gått igenom skon, strumpan och fastnat på foten. Men andra ord- Jag har LIMMAT fast min egen FOT i min egen SKO! Hur stor är chansen?
Efter om och men fick jag i alla fall ur foten, även om både strumpan och sko  fick kasseras, för att inte tala om den stackars kvinnan som var och tränade och fick uppleva denna situation. Har aldrig fått sådana kontiga blickar förr.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trevliga Torsdag

buhu! Stackars er som inte fått smaka på mina vackra ords sötma på ett par dar. Hur står ni egentligen ut med detta lidande? Förmodligen sitter ni galna och river tussar från huvudet och skriker VARFÖR? VARFÖR JUST JAG?
Mhm, så kan det vara hörrini.

Dock har hela veckan innefattat jobb och plugg, fick färdigt Etik och livsfrågor-kursen igår, så idag fick jag äntligen börja på psykologin, och precis som Mikaela säger så är den riktigt skoj! Äntligen en flumkurs som känns givande.
Ska försöka få undan även denna kursen så fort som möjligt, så jag kan få lite ledigt under lovet. Var längesen jag bara rådde om mig själv, utan massa krav hela tiden.

Dagen i sig har bestått(hrm, stavas det så) just av plugg, sen följde jag med Mikaela när barnen skulle vaccineras, och som belöning blev det fika på hyllan. Nu ikväll har vi tränat, och har precis lyckats däcka i sängen. Obeskrivligt skönt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shuhu!

Äntligen ett intressant diskussionsämne i denna kursen. Vad glad jag blir! Är den sanna lösningen på alla våldsproblem pacifism?. Helt plötsligt blev etik och livsfrågor väldigt kul:D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

cherry mocca

Här sitter jag och luktar gott! Fick hem mitt lilla paket från oriflame igår nämligen. Och jag skojar inte, handkrämen som jag beställt var helt uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbar! både till lukt och funktion. Cherry Mocca, beställ den om ni precis som jag är galen i lukten av körsbär *Dregel*

Nu ska jag dock stiga upp, slänga i mig lite käk och dra till gymmet. Ska försöka få in lite pluggande om jag hinner innan jag ska gå till jobbet.

Tänkte nämligen bli färdig med denna kursen imorgon, så jag kan få börja på psykologin,så den med kommer undan!
Herregud, har snart inte många kurser kvar!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Romeo and juliet

Nej, nog med bitterhet. Slänger upp en underbar låt istället. Dock är det en cover gjorda av The killers. Tror nämligen inte ni läsare är så kulturella av er och lyssnar på orginalbandet Dire Straits ;D
Åh, lyssna på den underbara texten! Världens vackraste käääääärlekslåt! *lip* We thank God for Mark Knopfler!

 

A love-struck Romeo sings the streets a serenade
Laying everybody low with a love song that he made.
Finds a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack!"
He's underneath the window, she's singing, "Hey la, my boyfriend's back.
You shouldn't come around here singing up to people like that...
Anyway, what you gonna do about it?"

ROMEO:
Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet when you exploded into my heart
And I forget I forget the movie song.
When you gonna realize it was just that the time was wrong, Juliet?


Come up on different streets, they're both the streets of shame.
Both dirty, both mean, yes, in the dream it was just the same
And I dreamed your dream for you and now your dream is real.
How can you look at me as if I was just another one of your deals?

When you can fall for chains of silver,
You can fall for chains of gold,
You can fall for pretty strangers
And the promises they hold.
You promised me everything, you promised me thick and thin, yeah!
Now you just say, "Oh Romeo? Yeah, you know I used to have a scene with him".

Juliet, when we made love, you used to cry.
You said, "I love you like the stars above, I'll love you 'til I die".
There's a place for us, you know the movie song.
When you gonna realize it was just that the time was wrong, Juliet?


I can't do the talk, like the talk on TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be.
I can't do everything, but I'll do anything for you.
I can't do anything, 'cept be in love with you!
And all I do is miss you and the way we used to be.
All I do is keep the beat... and bad company.
Now all I do is kiss you through the bars of a rhyme,
Juliet, I'd do the stars with you any time!

Juliet, when we made love you used to cry.
You said, "I love you like the stars above, I'll love you 'til I die".
There's a place for us, you know the movie song.
When you gonna realize it was just that the time was wrong, Juliet?

NARRATOR:
And a love-struck Romeo sings a street-suss serenade
Laying everybody low with a lovesong that he made
Finds a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me babe, how about it?"

ROMEO:
You and me babe, how about it?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

grundlurad och igenmurad

Hahaha jag dör av skratt!
Hittade nyss i sanningens namn tidernas bästa grupp på facebook. "Kan den här soptunnan får fler fans än Fredrik Reinfeldt" Nu är ställningen : Reinfeldt 2048 fans , medans Soptunnefansen ligger på över 15000. Det säger ju en del om vårt svenska styre för tillfället. Men vad hade man väntat sig egentligen? Förresten, det finns ett ord för er som röstade blått.....vänta...har det på tungan....just det.. Grundlurade. Ytterst skönt att det snart är regeringsskifte. Det mest skrämmande är dock att, om jag satsar 100 spänn på att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen, så är det inte några pengar jag kommer förlora. Vänta ska ni få se, när ni "hederliga" traditionella svenskar som "bara" vill bevara Sverige svenskt, inser vad ni har gjort när det röstade blått ännu en gång. Det känns som om hela vårt samhälle har börjat gå bakåt igen. Vart finns dagens människorvärde? Vart är orkärnkbarheten när gamlingar får ligga i sin egen avföring alltför länge i brist på personal? Och vart befinner sig livskvaliten när samhället inte längre kan erbjuda nylagad mat, utan en vecka gammal som ska tinas i micron?
Fan rent ut sagt, vad arg jag blir när omsorgen brister, och åldringarna sätts endast in på hemmen för att invänta döden, för att sedan slussasd vidare innan de knappt hinner kallna, för att nästa person ska få plats? Eller den helt bisarra tanken på att människor som mördat, våldtagit och misshandlat andra indivder, får en tallrik på bordet, där födan är värd mer än det dubbla av vad som serveras i skolmatssalarna. Det känns verkligen som det saknas nånting....hrm...ja precis.. LOGIK!?! Det är inte konstigt att vårt samhälle raseras när vi vägra inse våra egna brister.
Nej usch, tvi för det. Ta ditt ansvar och rösta! Annars har du ingen som helst rätt att klaga.
Godnatt


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hrm.

Har verkligen inget vettigt att säga. Sitter här och dricker mitt te, och är en jävla bitterfitta. Men det är okej, för det är inte jag som är dum i huvudet, det är alla andra, så det så! Blir så jävla less på att behöva slicka röven för andra människor. Idioti..
God natt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nackvärk och paprikor

Usch vad ont jag har. Igår när jag var hemma hos Ström sträckte jag till nacken som bara den, och idag värker den ännu mer. Kan bara titta åt ett håll, så ser ut som ett jävla fån. Trots det var jag och tränade förut, tänkte att om jag värmer upp musklerna lite kan jag kanske stretcha bort värken, men det blev ju knappast troligt.
Ska ta några alvedon och se vad eftermiddagen har att erbjuda ( ja, ni läste rätt, alvedon, då är det illa däran! Jag som aldrig stoppar i mig konstiga tabletter)

Senare ikväll ska jag till Jenny och mysa. Tv-kvällar i goda vänners lag är verkligen underskattat. Ska bli himlans trevligt, var trots allt ett tag sen vi sågs och bara umgicks utan några krav. Dessutom var jag nere och handlade och köpte hem lite godsaker, tsatziki, morötter, kålrot, paprika osv och PEPSI!. Nu är kvällen fulländad!


Förresten, helt sanslöst vad jag har blivit beroende av Hm.se´s dressing room. Haha, påminner så mycket om de gamla klippdockorna man hade är man var lite. Kan inte sluta göra nya outfits hela tiden, har säkert fördrivit två timmar nu bara sådär. Testa ni med!

Haha, jag vet, jag har verkligen noll begåvning för att kunna matcha färger. Men vad spelar det för roll, det här är internet, här kan vi ändå manipulera allt, ( som tur väl är)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

=)

Kom hem från innestan Växjö för en stund sen. Har umgås med världens bästa brudar, som det faktiskt var väldigt längesen jag träffade. Fr. ström och Fr. Warelius. Det blev käk, film, godis och massa struntprat. Väldigt trevligt, som alltid. Ibland inser man inte hur mycket man saknat vissa personer förräns man egentligen ses. Så puss på den här kvällen.

Nu ligger jag och slöglor på family guy, haha helt sanslöst underbart.

“Brian Griffin: Say something...

Stewie Griffin: What?

Brian Griffin: Just - say something! Please!

Stewie Griffin: Oh, for God’s sake. Uhh... Yea, and God said to Abraham, ”you will kill your son Isaac” and Abraham said, ”I can’t hear you, you’ll have to speak into the microphone” and God said, ”Oh I’m sorry, is this better? Check-check, check; Jerry pull the high end out, I’m still getting some hiss back here”

Brian Griffin: Say something about my mother!!

Stewie Griffin: Oh! Yes, um, sorry. I never knew Biscuit as a dog... but I did know her as a table. She was sturdy, all four legs the same length-

Brian Griffin: Thanks, thanks, that’s enough.

Stewie Griffin: Yes, yes. Uh, Requiem In Terra Pax and so forth. Amen.”

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snö och åter snnö

Var precis på väg ut i det underbara vädret. Solen skiner och det är en såndär perfekt skridsko dag. Vad händer då?
Jo solen går i moln, hela himlen blir kolsvart och det viner av blåst i trädtopparna. Blir så jävla förbannad!
Slår vad om att det blir snöstorm tills ikväll när jag ska in till stan och träffa Ström. :(

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Telepati

Haha, har ni sett den här söta telefonen? Förmodligen inte, det är i alla fall en fullt funktionsduglig telefon i form av en burk med ice tea. Tänk att man kan göra saker som ser ut precis hur som helst.
Men ändå rätt ball, eller vad tycker ni?


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GAH!

Jag blir så jävla förbannad! Här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och äter frukost i godan ro, så kommer katten, och SPYR mitt framför ögonen på mig. VAFAN! hört talas om lite hyfs? På hela köksmattan med dessutom.
VIll bara sätta ett skott i pannan på det där jävla fanskapet.

Hrm! Nej, dags att bege sig mot skolan nu för ännu en pluggdag. Om det går dvs. FÖR DOM HAR JU FORTFARANDE KNAPPT PLOGAT MIN VÄG UTANFÖR RIKTIGT. VAFAN JAG BOR INNE I SAMHÄLLET. IGÅR TOG DET 20 MINUTER FÖR MEJ ATT GÅ TILL GYMMET, DET BRUKAR INTE ENS TA HÄLFTEN AV TIDEN. BLIR GALEN!

FYFAN VAD ARG JAG ÄR IDAG.! HEJDÅ!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onödiga onsdag

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man får se upp  hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

intresseanmälan deluxe!

Förresten, i mina gamla glansdagar, förr i tiden, innan ens Kissie kunde stava till blogg, ( kan hon förmodlgen fortfarande inte med tanke på vad hennes Iq verkar ligga på) skrev jag mycket om bildmanipulation och foto.
Skulle ni få men ack så trogna läsare vara intresserade av det eller är det en helt onödig sak att lägga ner tid på?
Bildmanipuleringen sker såklart i photoshop, och jag kommer dela med mig av mina högaktningsfulla kunskap!
(var faktiskt rätt duktig en gång i tiden, bättre än mina tidigare fotolärare i just manipulering) Nu pratar vi inte om att kunna förändra en hel bild, från en bil till en hund, utan snarare små tips som kan vara kul för er hobbeyfotografer:)


Detta var bland de första bilden jag pillrade med i photoshop, säkerligen 3-4 år sedan nu.
Men så lite, kan förändra så mycket. Det är charmen med foto!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens tips!

Har krypit ner i sängen med min fula men ack så sköna mysdress. Den är i såntdär fult sammet ni vet, velour? heter det det? Men hade jag fått välja ett plagg i hela världen att använda resten av mitt liv hade inte valet blivit svårt.
Ibland är det okej att se ut som en gravid förortsmorsa utan pengar.Eller förresten, varför måste jag ursäkta mig för er, jag har väl på mig vad jag vill? pha!:D


Dagens tips går i alla fall i shoppingens tecken.
Ni som inte upptäckt prylmarknadens mecka, Tradera behöver verkligen göra ett djupsök där. Du kan fynda allt från hårtoffsar till designer kläder, och jag vet inte hur mycket kläder och smycken jag har klickat hem, för en rejäl skitsumma egentligen. Nu rynkar ni fina rikemansbarn säkerligen på näsan, och kan bara genom att läsa det här känna lukten av otäckt second hand. Men om vi kommer till frågan, om använda kläder är äckligt eller ej, så begrunda då följande: Hur många svettiga, otvättade kroppar tror ni inte har provat den där tröjan i en affär innan du gjorde det? Jag brukar prova byxor utan trosor. Heh! Vem är det som är äcklig nu? ja, NI!
Så klicka er in, shoppa utan att varken plånboken eller miljö tar skada och njuuuut!


Idag suktar jag efter dessa snyggingarna! *dregel ner till navlen*


Permalink Dagens tips Kommentarer (1) Trackbacks ()

Apelsin gubbjävel!

Fan vad jag hatar Besprutade frukter. Är helt jävla rödflammig runt käften och det svider som eld, bara för att jag åt ett par apelsinklyftor. tvi! Dagens i-landsproblem minst sagt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:((

Jag förstår verkligen om ni tycker jag är en lat tjockis som inte orkar få lte fason på min blogg design. Det stämmer iofs, men jag lovar, snaaaart, snart kommer det se lite trevligare ut här. Snart, om ett år eller två. heh!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tradiga tisdag

God morgon mina små sparvar!
Sovit gott. Det har jag i alla fall. Ska strax bege mig mot skolan för att ha en intensiv pluggdag. Dock känns det hela rätt meningslöst när det är 33223 meter snö ute, och blask upp till armhålorna. Hoppas ni får en härligare dag än vissa andra. Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

elvis

Just det, hittade världens snyggaste köksklocka idag i en liten affär här hemma.
Den är större och betydligt finare än vad bilden vill förmedla ( jävla blixt). 169 spänn fick jag punda ut för den. Det är fasen ingenting. Lovet it. Och för er som ej ser det, eller är totalt okulturella så är det Elvis.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Muliga måndag

Shubba shabba! Wazuuup? *east side tecken*
Allt väl?
Själv är jag totalt utslagen, ligger i sängen och fläskar i mig en banan. Kom nyss hem från ett pass på gymmet med Mikaela. 50 minuter intensiv cross och lite styrka på det. Nu är i alla fall jag på g igen, efter en veckas slarv, med lite motivation igen så känns allt bra.

Dock är inte min rygg på topp. Har suttit hemma hos farmor hela dagen och pysslat med Erikas inflyttningspresent.
Har till och med träsmak i röven efter kökssoffan. Jag har ägnat ungefär 5 timmar åt att klistra och klippa små blommor på kryddburkar, och sen lackat. Det låter kanske varken avancerat eller speciellt fint. Men avancerat var det sannerligen, och fint...njae. Det blev så fult så det blev gulligt. Tänk vilka uppoffringar jag gör för den där flickan.
Ni ska få se när de är riktigt klara.

Idag har jag verkligen gjort allt förut det jag borde gjort- Pluggat. Usch, imorgon gäller det att ligga i. Men den här kursen är verkligen inte motiverande. Helt otroligt löjligt!
Dessutom är jag för jävla bitter över att denna snön aldrig vill ge med sig.Ge mig lite vår och sol.Glittrande sjöar och måsskit på bilen. Fyfarao för Januari!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snöiga söndag

Helgen och ja, hela veckan egentligen har varit totalt fullspäckad därav den dåliga uppdateringen. Det är lustigt, förut var jag en sån människa som hatade att röra mig utanför hemmets trygga vrå, kunde inte ens stava till impuls och kunde ägna en hel dag att bara pyssla här hemma. Nu hinner jag knappt komma hem och käka innan jag blir så frustrerande rastlös. I Fredags var jag på 20års kalas hos Josse. Även om jag inte kände hälften av människorna där, så var det ändå väldigt trevligt. Jag menar, jag är ju inte direkt en sådan person som har svårt att tala för mig. Dessutom fick man TÅRTA! mmMM! Dock gav jag upp vid halv elva tiden när den ännu unga och raska folksamlingen begav sig in till stan. Känns att jag börjar bli gammal, hah!

I Lördags var det tjejkväll hos Mikaela. Även denna tillställning var en 5 poängare. Det bjöds på ostbricka, trevligt sällskap och en uns av alkohol.

Söndagen spenderade jag hemma hos farmor, hon bjöd på middag, och sen hade vi SPA hela kvällen. Massage, skrubbning, nagelmålning och badkarsbadning. Kan inte bli bättre.

Fick dock reda på att jag inte skulle jobba måndagen, eftersom de lyckats boka in 3 st personal på SAMMA pass? Hur fan lyckas man med det? helt otroligt. Jäkla tur att jag ringde upp av en slump för att höra mig för. BAH! Planering? Är det ett känt begrepp för er?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()