123

bluäh!
Min kropp värker, har lock för öronen, ont i halsen och mår allmänt kasst.
Jag vill välkommna den klassiska höst-förkyldningen.


Nu ska jag bänka mig i sängen i alla fall. Fortfarande helt slutkörd sen igår. Sicken utekväll! tack för det gott folk:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

x

Förresten, tycker nog allt att ni ska få somna till världens finaste låt.
Enda sången som får mig att lipa lite.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Draft: Okt. 21, 2009

21 oktober. Visste ni att idag var det exakt 8 år sen Hammarby säkrade sitt första Sm-guld i fotboll.
Den 21 oktober 1833 föddes Alfred Nobel, och den 21 oktober 1266 avled Birger Jarl.
21 oktober 2009. det är första och sista gången denna dagen existerar
Du kanske ska tänka över din situation,göra något snällt för nån annan? Uppmuntra någon i din närhet att göra det där dom pratat om så länge,du kanske gör något radikalt eller roligt. Eller vad nu än man kan tänkas hitta på.
Om ni mot alla förmodan inte vet vilka rikedomar ni ska fylla denna dagen med har jag lagt upp lite förslag.


Use your mouth
Gå fram till den där bruden i den svarta slöjan, plocka fram hennes ansikte ur det där mörkret ( bortsett om hon är svart dvs. kan bli svårt att plocka bort mörkret, hehe ja ni fattar) och kyss henne hårt och skoningslöst.! Hon lär nu känna sig en gnutta besvärad chockerad och en aningen smickrad. Och för att inte tala om sträckan i meter du måste springa i flykt från hennes man!

Slutsats: Imorgon kommer du tänka tillbaka på den 31 oktober 2009 som dagen då du tappade 5 kilo genom att springa ifr¨ån en liten utländsk kille med mustach. Väldigt minnesvärt!

ELLER:

Fejka ett bankrån
En dag att minnas innehåller alltid en massa spänningen och en liten uns av mod. Vad passar då bättre än ett bankrån? Nu vill inte jag uppmana till några olaligtheter, med risk av att mitt bredband kan stängas av, så jag föreslår ett fejkat bankrån.

Föberedelser Klä dig varmt, handskar, har du kvar pappas gamla kamouflagejacka fårn lumpen så använd gärna denna,nylonstrumpor över ansiktet. Begreppet ”lagom är bäst” existerar inte i detta faller. Nu är det snarare ju mer dessto coolare som gäller. Skaffa en partner, det gäller att behålla en någorlunda proffisionell still i stundens hetta, och en bankrånare är aldrig ensam.

Banrånet: Du och din kamrat springer rasande in på föreningssparnbanken i Tingsryd, i något som liknar en sen från pulpfiction, och riktar ditt vapen mot Solveig i kassa 2 och skriker: hit med stålarna! .Inte förräns hon brister ut i tårar sänker ni era vapen,lättar på masken och erkänner ert skämt. Pensionärerna som vid det här laget ligger skräckslagna på golvet,kommer garva arslet av sig...ni kommer få stående applåder...om dom kommer upp dvs.

Slutsats Ptja, ni fick åka polisbil i alla fall:D




Sådärja, hoppas er dag blir betydligt mer givande än min hittills har varit. Har pluggat konstant i hundratusen timmar i sträck. JAPP! försök slå det! HUNDRATUSEN!
Dags att sova, ska upp tidigt imorgon och göra min förbannade tenta ( låter bättre än prov, prov gjorde man på mellansatidet, då man skulle nämna alla Sveriges sjöar)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Ibland blir man så jävla frustrerad. Vem ger människan rätten att säga precis vad de vill? Vi har friheten till att yttra oss och ha vår enskilda åsikt. Men vi har också rätten till okränkbarhet. Tycker du inte om något? Nej men håll käften om det då. Människor är allt bra konstiga, vi behöver inte känna en person för att veta att vi inte vill ha denna människan i vårt liv. Det vet vi bara utifrån de faktorer som vi själva har tagit ur tomma intet. Jag hatar människor som säger att jag måste tåla nedsättande kommentarer, eftersom jag valt att se ut som jag gör, och vara som jag är.Att det vore konstigt om folk inte reagerade. Vafan, lever vi fortfarande på stenåldern? Jag hatar dråpliga antaganden om att jag inte skulle passa inom mitt yrke, det faktum att jag måste jobba dubbelt så hårt som andra för att visa att jag duger, att jag inte skulle vara minst lika bra som min blonda söta kollega eller klasskamrat. Och detta endast för att jag har skrot i fejjan. Minns till och med att en mamma på högstadiet förbjöd sin dotter att umgås med mig eftersom jag vandaliserade saker när jag var full. Och full var jag konstant. Hade i stort sett fickpluntan med mig i skolan enligt henne. Det roliga var att jag smakade inte alkohol förrens jag började i gymnasiet. Detta var väl härliga antagande?
För att inte tala om den gången jag var lesbisk, och minns ni när jag vandaliserade kyrkogården? Jasså, det gör ni.
Har jag dock stora minnesluckor ifrån...ptja, antar väl att jag var full...
Jag tror inte på att det finns människor som är helt fördomsfria, däremot tror jag på att ge alla indivder en lika chans oberoende av alla faktorer.
Men vem bryr sig egentligen, för vem läser emmellertid min blogg? Nej precis.
Nu ska bitterfittan röka lite hasch, för det är ju tydligen sånt jag sysslar med.
Godnatt!




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

why the long face?

Hej alla mina små kycklingar!
mhm, alla som nånsin ägt en bärbar dator vet hur underbart det faktiskt är att kunna ligga ner i sängen och surfa. SAMTIDIGT! Ligger här och pillar med min farmville ( haha eh) och livnär mig på läkerol. Kan livet bli bättre?

Förmodligen inte, men så har jag inte speciellt stora krav heller. Har varit nere och tagit en kopp kaffe med Jenny på hyllan och snackat lite skit. Finns vääääldigt mycket irritation kring en viss människa här i tingsryd, en viss chef snarare. Hade det inte varit för att det vore synd att slösa på hagel, hade **** fått ett skott i huvudet personligen av mig för länge sedan. Idioti!


Nej, nu ska jag läsa min nya skvallerblaska och bara ta det lungt.
Äntligen fredag, och äntligen är ångesten för studiearbetet försvunnet. Är nämligen klar med studiearbete 2 om smitta och hygein kring en lårbensfraktur. Låter intressant va? Inte speciellt.

Hoppas ni får en trevlig helg gott folk:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

shuhu!

Hej min små gelehallon!
Allt väl?
Idag mår jag prima, har haft en toppendag faktiskt.

Trots det faktum att medicinsk grundkurs inte är speciellt kul eller givande, gav det ändå resultat att sitta med ansiktet i boken  halva dagen igår. Fick nämligen
MVG på provet idag. Första gången jag faktiskt är riktigt stolt över mig själv.


Sitter här och knapra mina havreknäckerbröd. Om jag fick välja tre livsmedel att leva på resten av livet skulle det utan att ens tveka vara havreknäckisar, skivbar leverpastej och MJÖLK! mjölk, denna himmelska dryck.
Idag följde Mikaela med mig till gymmet, och vi tränade i över två timmar, varav en timme ren konditionsträning. Herregud, aldrig träffat duktigare människor än oss.

Slänger upp lite bilder från ikväll:

Jag när jag handskas med hantlarna.Gav resultat direkt.
Se bara på min slimmade mage, kan krossa skallar med den järnmuskulaturen.
Lite pinsamt att jag råkade sola med en påse över huvudet sist jag var nere på solariet, här ser man rätt tydligt att jag inte har samma nyans på kroppen som i ansiktet.:/





Mikaela blev så himla nöjd med resultatet som träningen av rumpan gav henne
så hon tillät mig fota henne i omklädningsrummet.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Onsdag

Har ni problem med förhårdnade fotsulor och torra hälar?
Då kan man alltid invenstera i den här fotfilen som ser ut som en äppelklyfta.
Lättar upp pedikyren i alla fall.
Skulle lätt kunna inhandla en sånhär bara för att den är så ball:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

svininfluensan

Vill bara göra långfingret upp åt blogg.se denna vecka. Aldrig vart med om segare laddning.
Därav den dåliga uppdateringen.


Har suttit med boken i ansiktet hela dagen, tänkte försöka klämma in ett prov innan lektionen imorgon.
Återstår att se hur det går. Känner inte att jag är superentusiastisk över denna kurs direkt.
Speciellt inte när näsan rinner, tårarna forsar och halsonten börjar sakta men säkert smyga sig på.
Vill gratulera mig själv till den årliga förkyldningen. Aldrig att jag legat på sjukhus,haft allergier, behövt operera mig eller varit magsjuk de senaste tio åren. Men höstförkyldningen, den slipper ingen undan. För jävligt.
Förresten, ska ni vaccinera er mot svininfluensan?
Tycker att det är sån jävla hysteri över det här, finns väl betydligt farligare saker att vara rädd att drabbas av.
Dessutom, vem vill spruta in ett läkemedel i kroppen som har tagits fram på mindre än ett halvår?
Inte jag. Nej käkar en apelsin och ta på vantarna så klarar man sig.


Nu ska jag plugga lite till.
Lymforganen är ju trots allt så intressanta...

Förresten, visste ni att om man får svininfluensan blir man en gris?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredag

Hej mina små sparvar!
Nu har mina agressioner försvunnit.
Tack vare mig och min jättehjärna, har nedanstående inläggs problem löst sig.
Skickade in min försäkran nu, så pengarna kommer så snart som möjligt och då blir det en sammanlagt summa på nästan 7000 istället. Dessutom körde min kära faster förbi terminalen innan hon åkte hem och hämtade upp mitt paket. Phu!



Hittade dessa helt sjukt söta matlådorna.
Så kallade Bentos, som består av ris, fisk och kött, och sedan grönsaker som tilltugg.
Visst känns det roligare att ta lunchrast nu?










Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idioti gånger en miljon.


Sicken dag.
Vaknade på helt fel sida idag. Fick reda på att mitt csn är försenat på grund av att jag inte skickat in nån jävla försäkring. Idioti! Csn vet inte vad tydlighet är. Dessutom har tydligen mitt paket som jag väntat på i tre veckor, varit leverat till DHL 2 gånger, och sedan skickats tillbaka efterosm jag inte hämtat ut det. Hur fan ska jag kunna hämta ut det när jag inte fått någon AVI, visste inte ens att det var skickat via DHL, utan har gått här och kollat postlådan varje dag. Och nu visar det sig att det ligger på terminalen i växjö i nån dag till innan det skickas tillbaka till mottagaren. Tror ni terminalen har öppet i helgen så jag kan hämta det? NEJ! Idioti 2.
Skjut mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ikea


Jag får ångest. Ångest av att åka till Ikea. Jag skulle vilja handla allt som finns! Om jag hade bott själv hade min lägenhet varit klädd i 456 speglar, 4432 soffor, 4390438989043 ljus och mattor i alla färger, bara för att allt är så fint! Men idag fick det bara bli lite vinglas, doftljus och stekspadeset.
Blev så arg, hittade en byrå i samma serie som min säng på fyndavdelning, för nästan halva priset. Jag hittade inte ens skadan som antogs finnas där nånstans. Tror ni jag kunde köpa den? NEJ!. för vem fasen vet hur min lägenhet kommer se ut när jag väl flytta. Kanske inte ens får plats med en byrå. Blir så ledsen.
Mamma köpte i alla fall bokhyllan som jag bestämt. Fick dessutom nya gardiner, så min depression  skulle släppa lite.
Så imorgon ska jag sortera ut all skit, putsa fönsterna och sätta upp nya gardiner.:D
Men just nu ska jag spela patiens!
Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ö

Förresten, hinner slänga upp en video med tidernas i särklass vackraste låt.:)
Denna låten skrevs faktiskt av Johnny cash till June Carter efter hennes bortgång 2003.

Lyssna och njut


Still my heart and hold my tongue
I feel my time, my time has come
Let me in, unlock the door
I've never felt this way before


And the wheels just keep on turning
The drummer begins to drum
I don't know which way I'm going
I don't know which way I've come

Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone, someone who hears
For you, I've waited all these years

For you I'd wait 'til kingdom come
Until my day, my day is done
And say you'll come and set me free
Just say you'll wait, you'll wait for me

In your tears and in your blood
In your fire and in your flood
I hear you laugh, I heard you sing
I wouldn't change a single thing

And the wheels just keep on turning
The drummers begin to drum
I don't know which way I'm going
I don't know what I'll become

For you I'd wait 'til kingdom come
Until my days, my days are done
And say you'll come and set me free
Just say you'll wait, you'll wait for me.

Just say you'll wait, you'll wait for me.
Just say you'll wait, you'll wait for me.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

åter igen gror dagen

God morgon!
Allt väl?
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går till skolan.
Är totalt slutkörd, har legat och snurrat hela natten och drömt helt bisarra drömmar, som jag verkligen inte kommer gå in på här.
Nu vankas snart lektion i alla fall, dock bara till tolv, sen ska vi i detta hushåll åka till IKEA.
Mamma och jag har målat om nere i tvrummet, så nu ska vi köpa ny matta och bokhylla. Vet dock hur det kommer sluta, jag kommer sitta där med mina 32132321 småsaker som jag alltid kommer hem med..

Slänge rupp en hysteriskt rolig bild istället, för er läsare som kan YMCA-dancen :D
Take care

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-


Det är alltid ett annat hjärta som får oss att känna av vårt eget


Modell: Sabina

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tårtor uppföljning.

Angående tårtona i gårdagens inlägg.
Blev senare som besatt och satt halva natten och sökte på dessa små konstverk.
Tycker faktiskt det är hur häftigt som helst att ha en sådan fingerfärdighet som följande konditorer(?) har.




Ha Ha Ha en bebistårta:D




Följande tårtbilder är dedikerade till min goda klasskamrat Mikaela



Hahaha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Autumn

Visst är hösten underbar?
Jag är inte mycket för sommarn som alla andra. Går mest runt och lider och svettas som en kvinna höggravid med trillingar. Tacka vet jag hösten, då är det värt att leva. åh, vad glad jag är, trallallala ..eh!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag

"Tjena mittbena, prinskorv, prinskorv så hälsar vi här"
som man alltid sa på lågstadiet. Eller ja, på högstadiet för min del snarare.

Sitter här med tekoppen i högsta hugg och skördar mina grödor på farmville. En helt vanlig onsdagskväll med andra ord. Har precis gjort klart 11 enheten av 12 möjliga på arbetet om kroppens anatomi i medicinsk grundkurs. Känns som jag inte gör annat än pluggar. Lätt hänt när man inte har några vänner, då får man vända sig till studierna istället. Ni har väl hört ordspråket: En faktabok vänder dig aldrig ryggen?

Har i alla fall vart nere i simhallen och simmat en bra stund nu ikväll. Blev över 40 längder. Men det är inte så svårt när man flyter så bra som jag, inbyggd flytväst *klappar sig på magarna*
Träffade på min gamla bild och formlärare sen högstadiet när jag guppade runt i bassängen, tänkte var lite käck och hälsa fast vi inte setts på ptja 5 år? Hon simmar förbi, jag söker ögonkontakt, Jag öpnnar munnen för att säga hej.....får en kallsup, sväljer två liter vatten, sjunker mot botten och gör ifrån mig konstiga ljud, kommer upp till ytan igen för att möta resterande simmares ögon. Jag låtsats som ingenting och går upp...Förresten, hon hälsade aldrig tillbaka. Konstigt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

morgonstund har guld i mund.

God morgon solstrålar.
Betvivlar att nån av er faktiskt sitter uppe läser detta såhär lagom tidigt på morgonen.
Sitter i alla fall med morgonenes obligatoriska äggmacka och kaffe, och filosoferar. Har faktiskt varit uppe sen klockan SJU!, håll i hattarna. Vad skönt det är att inte sova bort hela dagen.
Nu ska jag snart bege mig till skolan. Ska minsann se till att få så mycket gjort som det bara går.
Fats och andra sidan, säger jag så varje morgon, och det slutar ändå med att jag får sitta hemma och plugga på kvällen. Men lätt hänt när man har trevliga klasskamrater:)

Nej, dags att skörda på farmwille. Helt sjukt spel till att var beroendeframkallande.
Kan inte lägga mig i tid om kvällarna när jag vet att jag måste skörda.
Himla ni med ögonen bara, men en dag kommer ni också vara besatta av speldjävulen. ha!



Puss och kram
// Jessie

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mums!

Tänk vilken fantasi och kreativitet vissa människor har.
Jag menar, vem yppar idén till en tårta i följande format?





för att inte tala om denna




Jag har bara en önskar, att imorgon när ja vaknar står en kopp nybryggt kaffe plus denna tårtan på min frukostbricka. Ha Ha HAAAAAAAAAAAAAAA!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

tisdag

Hej puddingar!

Antar att jag får börja blogga lite seriöst igen. Har trots allt hela TVÅ stycken UNIKA bloggläsare. *klappar frenetiskt händerna*

Idag är jag så jävla pigg, vaknade halv sju, var i skolan lite över nio och har gått på högvarv. Eller ja, snarare att käften gått på högvarv. Hela lektionen urartade och fick bara 2 uppgifter gjorda under två timmar. He he heeeeeee.!
Gav upp klockan två och var och fikade med Stina och Nina på hyllan ist. Lite kaffedrickande och lite skitsnack.
precis som en tisdagseftermiddag ska spenderas.

Kom dessutom precis hem från träningen, herrejisses vad allt gick fort idag. 1 timme kondition+plus styrka armar. Ändå rätt okej men tanke på hur dålig form jag är i nu när jag börjar bli förkyld. Är väl svininfluensan jag råkat på, rätt passade i sådana fall. hehe ehhh?!

Nej, dags för en snabbdusch och sen är det stora kaffekannan och tv-kväll som gäller. Är trots allt säsonstart för två av mina enda favoritprogram, Ugly Betty och DESPERATE HOUSEWIFES! Som jag längtat. Hela sommaren har gått som i en långsam dvala i väntan på detta. Nu vet jag hur en blivande moder känner sig.





Take care
// Jessie

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()