<4

åg herregud egengliten är jag alldeles för full för att skriva här men vem bryr sig om stavning.
Jag har haft en helt underbar kväll tack vare helt uuuuuuunderbara vänner. Helt perfekt. Allt från grillning till hemmafest. Höjden av uppskattning av livet är att stappla hem klockan fyra en söndagsmorgon,lukta grill-os, se solen gå upp över en rödklar himmel och inse att man har sveriges mest trogna och roligaste vänner sin  sida. Blir så jävla melankolisk så jag nöstan lipar. Tack vår eventuella gud för mitt underbara liv. Idag är jag så förbannat lycklig!
Jag har inte bara 4 helt sanslösa vänner, jag har tamejfan 4 systrar. Finns inga ord hur mycket jag uppskattar dessa människor i mitt liv, Mikaela,Josse,Erika,Sabbe. En dag ska ni få tusen gröna skogar och en miljön blåa hav, men tills dess ska ni veta att ni är dom bästa! *lip*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ögoninflammation

Fyfan. Jag som går runt och skryter om hur jag aldrig blir sjuk, har nu mot alla odds drabbats av en jävligt äcklig inflammation, nämligen ögoninflammation. Mitt ena öga är torrt som grus samtidigt som det rinner både vätska och var ur det (logik?). För att inte tala om hur det ser ut som jag försupit mej grovt under en månads tid. Svullen och rödögd. Ska trots detta streta emot logikens alla regler och åka in till stan med Josse. Måste bara till apoteket och köpa natriumklorid först. Fyfan! och jag som hade en väldigt kul jobbpass framför mig i morgon, det lär väl rinna ut i sanden. Så typiskt.
Jaja! Man ska aldrig ropa hej förräns man är över bäcken.

Ha en härlig dag!

Typ såhär såg jag ut i morse.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Student

Igår tog min fina Josse studenten, och jisses vad vacker hon var. Tyvärr dog min kamera innan jag hann ta en rättvis bild. Kvällen var väldigt angenämn. God mat, god dricka och ännu bättre sällskap. Det bästa med chilenare är att man är en enda stor familj haha. Dock blir min ångest markant när jag inser att der för fasen är två år sen jag försvann från växjö, två år sen jag och Sabbe spenderade varenda lediga minut i mörkerrummet eller studion, två jävla år sen jag, johan och sabbe hade våra förfester hemma hos vår lärare och två långa år sen vi fick skratta åt Bengans dötrista men ack så orginella lektioner. Helt sanslöst!
Men i alla fall, grattis vännen och välkommen ut till arbetslösheten! Hoppas ditt liv blir över förväntan!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:D

I en vardag där alla verka må dåligt, måste jag få säga något som känns nästan tabubelagt: Vilket underbart liv jag har. Det känns som att jag inte mått såhär bra på väldigt länge. Jag har helt underbara människor omkring mig, hela sommarn väntar jobb som jag verkligen ser fram emot, snart är jag färdigutbildad och jag mår förbannad bra helt enkelt. Tror jag kommit till ett stadium i livet där jag börjar inse vad som verkligen har värde!
Så puss på mitt liv!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

väder

Hej små turturduvor!

Hur står det till i hettan? Själv ligger jag helt larmslagen av chock. Från att 1 juni haft vinterjacka på sig har det varit 25 grader och stekande sol i tre dar nu. Vadå radikal väderomvändning liksom?  Men det är bara att tacka vädergudarna extra mycket och hoppas på att de håller i sig. Dock blir jag speedad när det är sol ute. Kan inte sitta inne en sekund utan att bli rastlös ( sitter faktiskt ute i skuggan och skriver detta). Efter gårdagens repetetionslektion, cyklade jag, Mikaela och barnen ner till börjes och käka mellanmål/lunch. Fick sedan ett infall att vi skulle bada, så det blev att ta sitt pick och pack och cykla ner till mårdslycke. Dock tycker jag man är renare innan man badar i det där äckliga vattnet än när man kommer upp igen. Dessutom ligger det andskit överallt.
Det blev sedan att snällt men bestämt cykla till gymmet och träna en stund, och sedan hem till Mona och Henrik för lite trevligt sällskap och vin.
Vaknade upp på Midings soffa med dregel i mungipan i morse. Vi begav oss till Karlskrona för att lämna av Ida med bihang, njöt lite i solen och käkade ofantligt gigantiska glassar från glassiären. Efter en solig tripp hälsade jag på familjen Karlsson en stund och blev bjuden på nybakad sockerkaka. Nu ska jag fixa och dona lite, sen bär det av till gymmet igen. Men vem fan har egentligen lust att stänga inne sig när det är underbart ute.

Det var väl en mindre spännande uppdatering angående senaste dagarna. Men nu har ni lite koll i alla fall era nyfikna satar:D:D:D!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()