autumn

Åh vad jag längtar efter höstens svalka och vackra färger.
Då man äntligen kan plocka fram alla nyinvensterade tjockleggins och storkoftor.
När folk inte längre kollar snett på en för att man kommer i fodrade stövlar endast för att det är så jäkla bekvämt.
När inga måsten finns, och det helt plötsligt är okej att sitta inne och göra ingenting.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lilla hjärtat.

Haha, ja herregud, det finns verkligen människor, sen finns det "människor".
Vissa individer verkar sannerligen leva i sin egen lilla bubbla, där allt som sker, alla problem som uppstår ständigt beror på andra. Där människor inte kan förstå sig själva utan ständigt klappar sig på bröstet i tron om att man är en riktigt bra medborgare. Jag? jag skapar väl aldrig intriger? Jag? jag blir väl aldrig ovän med människor? va? skulle JAG snacka bullshit bakom folks rygg? Det är det som är det tragiska, att vissa individer inte KAN förstå sin egen situation. Om tusen människor säger att det är fel på dig, kan det väl ändå inte vara tusen människor som inte ha rätt? Eller? När samma erfarenheter av dig och din personlighet ständigt kommer från olika munnar, måste väl ändå något stämma?
Ingen person är felfri och långt ifrån jag. Jag är en jävla bitterfitta som har en jävligt taskig attityd när jag känner för det. Jag snackar skit, jag sårar folk medvetet ibland och skulle behöva en rejäl snyting varje gång jag dricker.
Men skillnaden mellan dig och mig är att jag ALDRIG förnekat vem jag är. Jag skulle aldrig påstå för någon som inte kände mig att jag är en snäll person. Jag är inte snäll. Däremot är jag en person som ställer upp till 100 procent för de människor jag tycker förtjänar det, och en hemlighet kastar jag aldrig i ansiktet på dig, även om jag så gärna vill just nu. Skillnaden mellan oss två är att jag kommer komma så jävla mycket längre än dig i livet. Jag kommer veta att de människor jag har bakom min rygg skulle utan en sekunds tvekan fånga mig om jag ramlar bakåt. Om jag var du däremot skulle jag börja bli ängslig över vilka som faktiskt finns där i slutändan, för jag lovar dig, en dag väldigt snart kommer människor förstå att oskuldsfullhet och din charm inte längre överväger din falskhet och skitsnack om dina vänner bakom deras ryggar. Den dagen lär komma väldigt snart, och den dagen står du där jääävligt ensam. Du kan vara säker på att jag står tre meter framför dig med ett hånflin.

Tänk om vissa människor kunde växa upp och rannsaka sig själv en smula.
Tänk om vissa människor kunde förstå att falskhet och skitsnack knappast tar en till toppen.
Tänk om DU kunde inse att din mamma gjorde ett förjävligt jobb med din uppfostran i alla moraliska aspekter.
Tänk om JAG fick slå dig hårt..bara lite grann. Tänk vad mitt liv skulle vara fulländat.:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lev ingen annans dröm än din egen

Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem bygga bo i ditt hår.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

back to the 50´s

Mhmm! Det finns verkligen ingen vackrare och tjusigare än riktig retro inredningstil. Älskar verkligen 50 och 60-talets ljuva pastellfärger och anser i samma veva att prickar är något man aldrig kan få för mkt av!
Sitter just nu och surfar runt och hittar de mest utsökta sakerna som fingrarna bara vill klicka hem. Herregud vad jag önskar att det var idag jag skulle flytta! Mitt blivande hem kommer bli en oas av vintage och omgjorda loppisfynd. Det är trots allt tur att jag är någorlunda estetiskt och pyssligt lagd.
Detta står i alla fall högst på min önskelista:



Klocka och timer


Saft/Mjölk-Kanna


Förtjusande bricka från Daisydopper


Radio i riktig retro stil (åh vad jag älskar denna)



Och vem vill inte duscha varje dag när man har dessa?


Duschdraperi


Bäddset




Disktrasa







Åh jag har tusen andra saker jag skulle vilja visa er, men det kommer en annan dag. Nu blir det sängen, för imorgon väntas en heldag på jobbet. Efter det ska jag kidnappa min farmor, sen ska jag åka och handla kläder åt henne. Jag har försökt ett bra tag att få ut henne på dans för att träffa sig en ny karl ( var trots allt 12 år sen farfar dog) Så nu ska hon få en makeover av mig. Imorgon ska hon få välja ut nåt ballt att ha på sig, sen ska hon få en spakväll hemma med fotfilning, massage, hårfärgning osv. Hon kommer inte se ut att vara en dag över 50 när vi är klara:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()