Vill ha grej!


Satt och slösurfade på en inredningssida, och hittade den är helballa klockan! Den totala frigörelsen, dock skulle jag nog hellre velat haft den i svart, men man kan inte få allt man pekar på.


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dagens tips!

Denna snöiga torsdag blir det ännu ett hår-tips. ( Då det till 99 procent är små söta damer som läser mina ironiska små texter) Detta är till er som är vana att färga håret, men trötta på att färgen aldrig vill sköljas ur riktigt. Efter 15 minuter börjar man få kramp i både armar och ben och jordens undergång känns inte så långt ifrån. Been there done that.

Men visste ni att om ni bara blöter håret lite, jobbar upp ett gigantiskt skum i hårbotten och sen sköljer som ni brukar, så försvinner den överblivna hårfärgen på ett smack! Väldigt lustigt, men ack så sant. Testa nästa gång du ska färga de blonda lockarna:)

Permalink Dagens tips Kommentarer (0) Trackbacks ()

Totalt misslyckade torsdag

Jag får sådant fruktansvärt dåligt samvete när jag sover länge, och sedan ligger kvar i sängen och sparkar mig ännu tröttare. GAH! vad jag hatar mig själv vid såna tillfällen. Låg i pyjamas till tretiden i eftermiddags, visserligen låg jag i sängen och pluggade hela dagen ( bara 5 enheter kvar nu PHU!) men ändå.Vidrigt!

Nu ikväll stack dock jag och mikaela till gymmet och körde lite kondition. Nån styrka har det inte blivit på ett tag, men jag tycker fokus för min del bör ligga på just förbränningen. Skönt mör känner jag mig i alla fall.! Får bli ett mer intensivare pass i morgon.

Denna helgen ser jag verkligen fram emot, imorgon blir det lite firande hos Josse, som för övrigt fyller 20 år idag, Grattis världens bästa du! På lördag är det tjejpartaj hos Mikaela, med coctailtema.Det ska bli riktigt kul! Känns som om jag aldrig klär upp mig nu för tiden, går alltid i mina joggingbyxor, håret okammat och utan smink. Varför slösa på resurser när man ändå inte har någon att göra sig fin för? tss..

Godnatt vänner och fiender, må er sömn vara lugn. Tjillevippen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens tips!

Dagens tips kommer faktiskt från min gode vän Mikaela.
Har ni problem med flåtigt hår? Visste ni att sättet ni fönar era blonda lockar faktiskt är avgörande?
Ju närmre håret ni håller fönen, dessto fetare kommer ert hår i slutändan bli. Så håll avståndet, använd värmeskyddande produkter och avsluta med kallluft ( om ni har en sån modern fön som jag har )



Mindre flåt åt folket!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oslagbara onsdag

Fyfasen rent ut sagt vad trött jag är. Har spenderat hela dagen med Fr. Miding även idag. Följde med och storhandlade. Och då var det verkligen storhandlade. Hon köpte blommor och gardiner för 1500 spänn och käk för 3000. Ja, säger då det, de rika det kan, vi andra kommunalarbetare får nöja oss med att försöka.

Vi tänkte även ge oss på att skruva ihop Erikas nya tvbänk med bokhylla, men när vi insåg att vi inte ens kunde förstå första punkten på beskrivningen så gav vi upp. Men hallmöblerna blev ihopmonterade i alla fall. Inte tack vare mig dock, men jag är ett bra moraliskt stöd. Åh jag vill med flytta!:(

Känner att jag skulle behöva plugga lite, men har verkligen varken orken eller lusten.Imorgon måste jag dock pallra mitt feta arsle till både skolan och gymmet. Blev minsann ingen träning idag. Om man bortser från allt pulsande i snön. Herregud vilket snökaos!

Dags för min skönhetssömn, krävs mååååånga och åter oändliga timmar för att den ska ge resultat.
Sov gott !


Den här supersnygga bänken hade Erika invensterat i. Fast den var i svart och med blommönstrad madrass och korgar. Ack så snygg!


 


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

truliga tisdag

Ibland blir jag så arg på mig själv. Att jag förträngt alla mål och drömmar som jag hade förr, att jag medvetet satt begräsningar för mig själv hela tiden! Åh vad jag saknar att plocka upp kameran igen, att vara engagerad i något 100 procent. Vad säger ni, dags att slänga undan alla krav och måsten för en stund, och bara gör något som är kul?
Det vore något det...



Linda, fotat i Skruv














Tyyyyyyyyyyke!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ptja,

Sitter och klickar runt på olika heminredningssidor och blir helt till mig. Önskar att det vore imorgon jag flyttade, har stora planer nämligen på hur mitt nya hem i sinom tid kommer se ut.
Som tur är ska jag få hjälpa erika att flytta och dona. haha *happy face* Det finns inget roligare!

MUMS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Molniga måndag och dagens tips

Dåligt uppdatering från min sida märker jag, men jag har faktiskt haft bättre saker för mig i helgen, nämligen jobbat.
That´s it ungefär. Idag blev det en helt krav-lös dag. Inga som helst måsten, utan en dag fylld med trevliga saker.
Startade denna måndagen med att träna en stund med Erika. Vi var kanske inte direkt överambitiösa, men lite konditionsträning blev det i alla fall.


Förmiddagen fortsattes hemma hos Mikaela, där det generöst bjöds på thé och bullar, lek och fnisser och till och med middag Ytterst angenämnt. Så tackar ödmjukast för trevligt sällskap och superb mat.


Idag blir faktiskt dagens tips en film! Det passar väl bra i vinterkylan så säg så säg!
För er som inte sett filmen Year one, men tidernas roligaste skådespelare i Jack Black i huvudrollen, borde klicka här. Jag tror nog jag sett denna 34432234234 miljarder gånger, men garvar lika mycket varje gång.

HahAHAH! skrattar bara jag ser på trailen. Jack black, jag älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Luriga Lördag

God morgon!
Klockan är exakt 06:15 och jag sitter vid frukostbordet och äter min havregrynsgröt. Det är inte mänskligt att gå upp såhär tidigt, ögonlocket är som sandpapper. uch! Nej dags att sluta nälla och köra till jobbet istället.
Ha en härlig lördag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens tips!

Ska snart bege mot gymmet och träna en stund innan jobbet, men först, dagens tips. Idag tycker jag att ni ska damma av er gamla skivhylla och plocka fram den här gamla låten eagleye cherry- when mermaids cry.
Den här sitter jag och fröken Miding och pumpar till i stort sett hela tiden.
Så ännu en gång, dagens tips kommer här, lyssna , njut och märk nostalgin:






She was drowned in suicide
Faithless lover cast aside
This is how she came to be 
Lorelai of the sea
Hopes destroyed, she wanted to find
Certain death peace of mind
Now you wonder who is she
Lorelai of the sea
Many tales I've been told of sailors having died
After seen a mermaid known
As Lorelai
Faithless lover that is me
And she the siren of the sea
Next time that the seagulls fly
Don't you cry sweet Lorelai

Seagulls fly
When mermaids cry
Cause tears won't dry
For Lorelai
x2

The guilt is mine I was untrue
The question is what am I to do
All I know is I gotta try
Try to find sweet Lorelai
Make amends for what's been done
'Cause I believe that she's the one
And I will go where seagulls fly
Try to find sweet Lorelai

Seagulls fly
When mermaids cry
Cause tears won't dry
For Lorelai
x2

There she is I hear her cry
Asking me if I will die
There ain't nothing I won't do
For you Lorelai

Seagulls fly
When mermaids cry
Cause tears won't dry
For Lorelai

Permalink Dagens tips Kommentarer (1) Trackbacks ()

hrm

Visste ni att jag hade en dold talang? Jag är hyffsat duktigt på att måla, älskade att rita kontrastbilder när jag gick på gymnasiet. Sen växte jag upp och insåg att min "talang" var rätt värdelös.



Clint eastwood i tusch



Målad efter random bild på nätet. Texten kommer från min tid som Bowie-fan

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Träliga torsdag

Nej, fick dåligt samvete för mitt hat mot min lilla kisse i föregående inlägg. Ibland är hon rätt gullig. Speciellt när hon värmer mina fötter om natten och tar hela täcket själv, eller den gången hon åt upp en igelkott.

Svea, sekunderna innan hon åt upp mitt marsvin. hehehe....eh?



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tokkära torsdagskväll

ÅH!, ÅHHHHHHH! Mina ögon glittar! Kom precis hem från Mikaela. Ikväll hade hon två hundar där hemma som vi gav oss ut på promenad med i kylan. Den som inte smälter när man ser den lilla mini schitzun Ronja, har ett hjärta av is. ÅHHHH!ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! AW! Jag vill med ha en hund. Idag! NU! Men nej, istället har jag bara en lönnfet tråkig katt, som är för fet för att ligga på fönsterbrädan utan att trilla ner.

För övrigt var kvällen väldigt angenämn. Så tack Mikaela för att du fördriver min tid.

Dags för att sova tror jag bestämt. Imorgon ska jag verkligen bara ta det luuuuuuuuungt. Jobbar kvällen och sedan hela helgen. Tröttsamt, men ack så kul. Säger som så många gånger förr, Jag älskar mitt jobb:)
God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trivsamma torsdag

Jisses Amalia vad jag har hunnit med mycket idag, för att vara Jessica dvs. Fick äntligen tummen ur valfritt hål och städade undan julen här, knäskurat golvet och bytte tavlor. Fick massa nya tavlor i julklapp, vet knappt vart jag ska hänga alla. Lyckades till och med plocka isär den stationära datorn och dammsuga den. Har hört att 2 cm damm i fläkten inte är så nyttigt. Men vad vet jag, jag är varken smart eller teknisk.

Blev sedan ner till Kaskad och simma med Erika. Riktigt flitiga har vi varit. Tyckte att vi kunde få lite vila från hårdträningen idag, så vi mjukade upp kroppen med 1,5 km frisim istället. Ibland blir jag riktigt chockad över mig själv. Men allt går fort om man har trevligt sällskap och tusen saker att prata om.


Kan inte hjälpa det, men äääälskar verkligen sånahär gamla porträtt, känns som om jag har tusentals. Dessa är i alla fall de senaste i samlingen.

 

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens tips!

Dagens tips går till alla er grådassig och bleka studenter, som trots extraknäck på Willys inte har råd att uppdatera sminkhyllan inför våren. På E.L.F kan du hitta bra produkter för en skamligt billig peng. Creme duoskuggorna ligger på 18 svenska kronor, och mineral- sminket får du för långt under 100-lappen. Frakten ligger på cirkus en femtiolapp, och om du beställer från Uk, slipper du Eu-tullen.
Personligen la jag en beställning redan igår, och väntar med spänning i kroppen och glitter i ögonen. Tyckte nästan att jag fick en helt nu sminklåda för ynka 200 spänn.

Så checka läget, och spara pengar.


mineral ögonskugga 36 kronor


Nagellack 18 kronor

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bah!

Och förresten, ni som tycker att jag borde skaffa mig en lite roligare och seriös layout kan ju bara ta er i röven.
Detta är mitt svar till er:


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This time baby I´ll be bulletproof

Idag har jag nog inte så mycket att tillägga. Blev ett hårdpass på gymmet, ( hårdpass, och hårdpass mest jag som är klen) med Erika. Idag är jag väldigt stolt över mig själv, jag tog ett beslut jag borde tagit för längesen.

Ska krypa ner i sängen och glo på family guy en stund.
Här får ni istället en riktigt shysst låt som p3 egentligen pumpat sönder för längesen, men ändå alltid får mig att vilja svänga på mina två lurviga.

HEJ! ♣

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JQm_F-4DKc8&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JQm_F-4DKc8&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

gäsp

Skjut mig, höll nära inpå köra av vägen av trötthet när jag gasade hem från jobbet nu ikväll. Är helt slut.
Har tagit en varm dusch och krypit ner under rena lakan. Finns inget bättre.
Sov gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk deluxe

Min stackars rygg mår inte bra idag. Körde lite ryggövningar igår när jag tränade, och det känns verkligen idag!
Fick rulla ur sängen i morse. Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Får väl säga som den där snubben på min faders jobb sa en gång, när chefen kom på honom sitta och slöa och läsa tidningen på arbetstid:

Chefen: "Herregud jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!"
Snubben: "Ja gråt du en skvätt om du tror det hjälper"", sen fortsatte han läsa sin tidning.
Så vill jag med säga till min chef en gång i tiden, det är mitt mål i livet.Hah!

Nej nu ska jag pallra mitt dallrande arsle till jobbet. Kvällspass idag med, hatar verkligen detta passet 13-21:15, hela dagen förstörs. Men och andra sidan gör det inte så mycket för jag gillar mitt jobb och denna helgen jobbar jag med roliga människor så tiden passerar förbi rätt fort.

Tjipp och hoj!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Finurliga fredag

GAH!
Hade skrivit ett jättefint och långt inlägg, med hjärtan över varje i, och stor bokstav och punkter på rätt ställe. Men när jag skulle ingofa en bild råkade jag klicka ner hela rutan. Blir frustrerad! Det är inte lätt att ha så tjocka fingrar som jag, när jag rör en tangent trycker jag liksom ner alla andra med, och det blir bara kaos. Nu orkar jag verkligen inte skriva om allt så nu får det istället bli en kort uppdatering:

Om gårdagens besvikelser var överhängande började denna dagen dessto bättre. Frukosten tillbringades tillsammans med Erika på Hyllan. Smörgås, kaffe och massa struntprat. Det bar sedan vidare till gymmet, där det motionerades för hela slanten. Nu sitter jag här lagom mör i kroppen, och med en svettdoft värre än ja...något väldigt svettigt. Men annars är det fint. Ska slänga mig i duschen och köra till jobbet. Har en hel helg med jobb framför mig. Men det är rätt skönt med ett avbrott från studierna.

Hoppas ni får en härlig helg!



En gång, för längesen, fotade jag Erika.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

A big NONO!

Usch vad besviken jag är. Har länge och väl väntat på sista delen i Stieg Larssons triologi, och så igår fick jag öntligen tummen ur röven och se den. ...........Det var det längsta 2,5 timmarna jag varit med om. Totalt handlingslös och utdragen film. Hade historien dragits ner till en kvart hade det varit en succefilm, men nejdå, varför göra nåt enkelt. Satt och våndades, tur att jag hade min godispåse annars vet jag inte hur jag hade klarat mig.
Så för alla som är på g att se Luftslottet som sprängdes. För er egen skull, lägg 2 timmar på något meningsfullt.
BAH!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Sitter med ett leende på läpparna. Herregud, har inte sovit såhär gott på flera månader. 13 timmar i sträck är nästan omänskligt! Men ack så underbart!

Har i alla fall fått i mig dagens frukost och kaffe, så nu är jag på ett strålande humör. Har så mycket jag vill göra idag så jag vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i. Tror det får bli med disken, sen städa av i sovrummet. Ser ut som åskan slagit ner. usch....men och andra sidan är det strålande väder ute så en promenad känns lockande.
Får se vart vi landar.


Hoppas ni får en händelserik dag!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Plugg

Människan socialt och kulturellt.
Tror personen som skrev denna kursen var pårökt eller nånting.
För ja, det känns som en jäkla flumkurs med massa upprepningar.
Kollar igenom det jag skrivit och uptäcker att jag i stort sett har ältat samma saker om och om igen.
Men det gör inget, för nu har jag mina 3 sidor. Phu! och snart är även denna kursen klar.

Och dessutom fick jag MVG på de tre senaste enheterna, så varför ska just studie 5 vara så invecklad?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kaffe och drama

 

 

Idag blev det icke mycket övers för något plugg. Alltid dyker det upp något roligare eller mer brådskande. I eftermiddags var det nämligen Kaffedags med Jenny och Letty. Lite Kaffe, mycket struntprat och en del lek. Leticia måste i särklass världens största dramaqueen. Idag när vi busade petade jag henne försiktigt i magen. Flickan tar medvetet ett par steg bakåt, slänger sig handlöst på golvet FORTFARANDE MEDVETET! och ger sedan mig skäll för att jag puttade henne. Haha! Underbart gjort av en 2,5-åring!

Hon har även gjort en egen sång om mig som lyder följande, jag citerar ordagrannt:
"Kalle Anka satt på en planka, ropade såhär: JESSICA RÖNN! JEEEEESSSSSICA RÖÖÖÖNNNNN!

De ni.

Fotona klickade jag när vi var ute och plockade blommor i somras.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej era små äckel

Några av er som läser detta ( förmodligen ni vackra och intellektuella dvs. inte många av er) förstår varför jag inleder med en fras som kan anses som något stötande och otrevlig. Ni andra som inte direkt får ett leende på era torra läppar ( använd läppsyl förfan) tänker istället något i stil med: Den där jävla fittan Jessica kallar mej för äckel bara fär att jag ska må sämre och på så sätt uppträda därefter?
Japp, precis så är det. Va det så uppenbart?:/ heh!



Idag satte plugget igång på allvar. Herregud min skapare, känns som om jag varit ledig i 200 år. Den obligatoriska hysterin och ångesten över ej skrivna studieenheter börjar sakta smyga sig på.  Antar att jag får ta tag i det sista i denna flumkurs.......imorgon eller någon annan gång. Laddade ner den omtalade Slumdog Millionare så blir väl att slänga på den nu. Återstår att se om den är värd sin respons. Tycker många kritikerrosade filmer är så fruktansvärt överskattade. Star wars måste vara de mest meningslösa filmatiseringen som någon skådats. Jag förstår inte charmen, kulten, humorn, effekterna eller historien bakom. Jag förstår INGENTING! Nu lär jag väl få hotbrev på posten för mitt totalt okulturella uttalande..


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()