hemma-spa

Helgen har verkligen bestått av dåligt väder. Från 30 grader solsken visar mätaren för tillfället på 14 grader regn och rusk. Men är det inte rätt mysigt ändå? man kan utan dåligt samvete krypa ner under filten och bara göra ingenting. Inga krav eller måsten som solen kommer med. Sitter för tillfället med hårfärg i mitt råttbo. Har en riktig spa-kväll med mig själv. Färga ögonbryn, fila fötter, raka benen osv. Helt plötsligt är man en helt ny människa som tittar fram där bakom alla bortskrubbade hudceller.  Egentligen borde man verkligen vara duktigare på att ta hand om sig själv.
Men och andra sidan, vem har tid för sånt.
Nu ska jag dock hoppa i säng och längta efter morgondagen:D

Natti natti.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

elvis

Sa ju att jag var Elvis-vakt, och för tillfället vet jag inte vem som är tröttast- Jag eller hunden. Lutar nog åt att det snarare är jag. Vi har kastat så mkt pinne att jag lär få träningsvärk i armen.
Tänk vilken liten söt parvel Erika har trots allt, och tänk vilken generös vän jag har som lånar ut sin käraste ägodel! Puss på det:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heeeelg.

Håhåjaja! Nyss hemkommen från jobbet, Eller ja, har slutat för ett bra dags sen, men var tvungen att uträtta massa ärenden så hemkommen i tid blev jag ändå inte. Trodde aldrig jag skulle orka upp i morse. Lördagens bravader sitter fortfarande i. Erika skulle vara fyllechaffis till Kärrasand, och vi bestämde oss för att gå in vi med. Och mot alla odds hade vi förbannat trevligt. Dock höll vi oss från dansbandsgolvet. Men det var ingen större förlust med tanke på att en riktigt bra trubadur spelade vid severingen. Lyckat med andra ord. Men vem kan ha tråkigt med fr.Miding?
Sedan blev det efterfest hemma hos Erika md Bobba och Rikard med Alias-spelande. Haha, det är nog tidernas BÄSTA spel. Eller så var det bara vi som var tidernas bästa spelare. Lutar dock åt det förstnämnda. Kom inte hem förräns bortåt halv sju snåret. Precis i tid för att se de första kommunalarbetarna köra till jobbet. Och har aldrig kännt mig så nöjd som vid tanken att jag skulle få sova precis hur länge jag ville. Visst är skadeglädjen den enda sanna glädjen?

Söndagen spenderades även den hemma hos Erika. Hon bjöd på finmiddag, bakiskäk, trevligt sällskap och film. Det är tur att man har en toppenpingla som vän när man inte är i sitt bästa skick:)

Med andra ord en toppenhelg, och nu ska jag gå ut med Elvis ( är bäääse-vakt tills imorgon bitti) Lär aldrig lämna ifrån mig honom!:D



Såhär ser man tydligen ut när man är i sitt esse.
De sa att jag hade roligt i alla fall

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ojäää

Phu, Är totally slutkörd. Har gett mig fan på att jag ska orka jogga bruket-rundan innan sommaren lider mot sitt slut, så nu har jag försiktigt börjat kämpa. Idag körde jag på runt skolan-genom centrum-över korpalycke-ner mot centrum igen-och förbi ishallen-rundan, och vet ni, jag joggade nästan hela vägen, förutom i backarna, backar är överskattat. Är så förbaskat stolt över mig själv, och aldrig har slutkörda värkande ben varit så angenämnt. Får väl ge ett litet tack till Josse, som cyklade två meter före med vattenflaskan i handen så jag var så jävla tvungen att hålla takten för att kunna släcka min trånande strupe;D
Vet inte riktigt varför, men det känns som någon slags börda ha släppt från min axlar, känner mig glad och härlig. Måste nog bero på det fina vädret, och alla yatzy-rundor med kaffe, jag och Miding tagit idag, då jag vann vaaaaaarje gång. JAPP! heheh eh!



Idag satt jag och Sabbe och snackade i telefon i närmare tre timmar sammanlagt. Det är helt sjukt att man kan ha så mycket att säga en annan person. Och det är helt sjukt hur mycket jag saknar att ha henne fem minuter gångavstånd ifrån mig.
Vi kom in på vår gymnasium-tid tillsammans, och hur jävla rubbade vi var egentligen. Förstår inte hur man kunde ha så förbannat roligt. Så bara så du vet Sabina, när du kommer ska vi ligga skavfötters, äta överblivna chips och kolla family guy, just like the old days.!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

....


Bussen här utanför går ingenstans
det är ingen som vill någon vart
Jag har åkt så många varv
men det är alltid lika svart
Är det tiden på året som skrämmer
är vi trygga bakom väggarna här
Nej jag vill inte få in den där världen
den är så tom och tyst och tvär
Och min tunna karaktär
bara vrider och vänder sig
och vill va bättre man för dig
Ett smartare drag en lösning
En lanterna på din gungande båt
ja jag vet att jag sluter igen
Men det känns som om det är mig dom vill åt
Ja jag vet men det känns så än

Det är ett timglas som bara rinner
det finns inget att förstå
När himlen är blodröd och brinner
är det natten som tränger sig på
och jag drömmer så konstigt igen
håll mig hårt
För jag skakar av all denna meningslöshet
jag förstår bara det som är vårt

Nu tänder de gatubelysningen
bussarna åker sitt varv
Jag letar efter rispor i ytan
en spricka ett hål en skarv
Det måste komma nåt bra ur allt
Det måste växa nått under alla lister
alla bingon alla tävlingar alla steg tillbaka
Res mig upp ge mig lust att hänga på
jag skall värma dig,
Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
Hitta ett hem vi två

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

=)

Vet ni vad höjden av underbart liv är? Det är att efter en fullspäckad dag med jobb och sol, får krypa ner i sängen vid halv nio, vakna upp mitt i natten, övertygad om att klockan ringer vilken seund som helst, och sedan inse att man kan sussa cirka fem timmar till innan jobbet väntar ännu en gång. Det är sannerligen höjden av livskvalite.

Nu ska jag bege mig till jobbet, blir bara till 13:00 idag vilket känns underbart. Ska sedan hämta upp fr.Miding sen blir det av mot stranden för att pressa lite. Dessa underbara sommardagar!

Hoppas ni har en lika härlig vecka fylld med solsken!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()